Trädgårds fabriken

Nu har vi fått i gång vår trädgårdsbutik på Kånnavägen 13 i Ljungby. Vi har påbörjat förvandlingen från den gamla toffelfabriken till ett ställe där vi tillsammans kan 
skapa odlingslust och inspiration till egna projekt i trädgården. 

Här har vi samlat det som vi vill erbjuda våra kunder och det som behövs för att göra lättskötta och vackra trädgårdar. Vi har valt ut våra favoritväxter som vi vet har högt odlingsvärde och prydnadsvärde under lång tid. Säsongsväxter som vårblommor, sommarblommor, höstfägring, vårlökar och julblommor – hos oss kan varje årstid & högtid blomma!
Vi har även allt som behövs för anläggning av trädgårdar som kantjärn, jordförbättring, droppbevattning, spaljéer, belysning, krukor och dekorationer. Mycket i rostigt som även kan specialbeställas ;  cortenlådor, vattenspeglar och större måttbeställda spaljéer.

Vi älskar att få kluriga växtfrågor, lösa problem och komma med idéer till era projekt - utmaningar gillar vi!

Varmt välkomna!

Öppettider
Torsdag - Fredag: 13-17
Lördag: 9-15
Avvikande öppettider och evenemang hittar ni på vår Facebook 

Trädgårdsting

Vi gillar återbruk så vi har handplockade gamla ting som bär spår från svunna tider som ger dem själ. Att skapa kontraster i inredningen och i trädgården genom att blanda det gamla, patinerade med nya eller rustika, rostiga material med det lätta och skira. En ljuv blomning och ett skirt bladverk blir extra vackert i det sällskapet. Vi har hittat vår stil och den är lite skavd, rostig, jordig, rustik och grönskande! Det passar vår "fabrik" och då är det helt ok med jordiga kängor och att blöta regnkläder ingår i miljön! Det ska synas att det skapas trädgårdar i vår fabrik!

Helgbuketter från egen odling

Under säsong skapar vi även helgbuketter där våra florister binder närodlade snittblommor från vår egen odling, trädgård och från naturen – nyskördat och  efter säsong så långt det är möjligt! Buketter med 100% odlingsglädje och kärlek - från oss till er!

Vi kan även ta emot beställningar på binderier till både fest och sorg, välkomna med era förfrågningar. Kanske vi kan plocka från er egen trädgård till personliga arrangemang?

Kurser och workshops

På trädgårdsfabriken bjuder vi till både inspirerande kurser och workshops. Vi följer även här säsongen med planteringar i krukor, binderi med snitt & eterneller, dörrkransar och juldekorationer. Kurser i beskärning, ympning där vi först har teori och sedan praktiska övningar i trädgården med handledning av oss.

Trädgårdsplanering/design där vi under tre träffar inspirerat med både växter, färg och form. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap med de praktiska lösningar som gör trädgården både hållbar under tid och lättskött. För er som vill starta upp egna projekt i trädgården får ni här hjälp och vägledning att komma igång.

Evenemang hittar ni på vår Facebook 

Föreläsningar

Vi håller även föreläsningar för föreningar och sällskap där vi även besöker er och kan utforma innehållet efter era önskemål.

Välkomna med era förfrågningar eller önskemål!
Kontakta oss

© Copyright bmtradgard.se